-
Nordmann Kerstbomen te koop bij de Bloemenschuur, Barels Snijheesters
25.Nov.2021
NORDMANN KERSTBOMEN TE KOOP

Onlangs zijn we een ochtend op stap geweest om onze kerstbomen zelf uit te zoeken. Hierdoor weten we zeker dat we kwaliteit verkopen. Prachtige bomen in drie verschillende hoogten!
Vandaag zijn de vers afgesneden bomen gebracht.

Vanaf vrijdag staan ze klaar voor verkoop. Wil je verzekerd zijn van zo’n prachtige boom, wacht dan niet te lang. HET IS MOGELIJK OM BIJ ONS JE BOOM UIT ZOEKEN, TE RESERVEREN EN PAS OP TE HALEN ALS JE DE BOOM NODIG HEBT. De bomen worden na verkoop voorzien van een net zodat deze makkelijker te vervoeren zijn.

Alle NORDMANN bomen hebben onderin de stam een voorgeboord gat zodat ze evt. geschikt zijn voor de easy fix. (Een kerstboomstandaard zodat de boom altijd rechtop staat.) Tevens is de easy fix geschikt om water in te doen indien gewenst. Een afgezaagde boom neemt net als een boom met kluit water op. Het is echter niet noodzakelijk om deze boom van water te voorzien.

De NORDMANN boom staat bekend om zijn mooie blauw-groene takken. De naalden van deze boom prikken niet, waardoor irritatie op de huid minder voorkomt. Daarnaast houdt de boom zijn naalden ontzettend lang vast aan de tak. Mits je de boom niet naast een warme cv of houtkachel plaatst heb je zeker tot na het nieuwjaar er veel plezier van.

Start verkoop is vrijdag 26 november a.s. (een dagje eerder dan op het bord staat)
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.