-
Praktijkschool de Esborg presenteert zich aan nieuwe leerlingen
24.Nov.2021
Praktijkschool de Esborg presenteert zich aan nieuwe leerlingen
 
 
Afgelopen dinsdagavond stond de Esborg in Roden in het teken van een Proef- en Beleefdag. Leerlingen en ouders van leerlingen die volgend jaar de stap naar het voortgezet onderwijs maken, konden letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken nemen van de school.
Bij het vak Zorg & Welzijn kookten geïnteresseerde leerlingen samen met hun ouder(s) een gerecht om later op de avond als diner te nuttigen. Ook voor de praktijkvakken Techniek en Groen was veel belangstelling. Mentoren Gert Keizer en Geralt Keizer legden uit wat de mogelijkheden zijn binnen het Praktijkonderwijs en van een schakelklas.
Vestigingsdirecteur Jaap Oosterloo was blij met de opkomst: ''Ondanks de situatie rondom Corona, vonden we het belangrijk om toekomstige leerlingen een beeld te geven van de school. Door de ruime opzet was er kans om individuele gesprekken te voeren en te laten zien wat voor mooie school we eigenlijk zijn. De reacties vanuit leerlingen en ouders waren dan ook erg positief''.

 

In de eerste week van februari zijn geïnteresseerden wederom welkom op de Esborg. In deze week vindt namelijk de Open-Festival-Week van rsg de Borgen plaats. Verder is een persoonlijke afspraak altijd mogelijk en hiervoor kunt u contact opnemen met Jaap Oosterloo. (050-5015809)

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.