-
GOMOS verliest topper tegen Hoogezand
21.Nov.2021
GOMOS uit Norg is vandaag tegen de derde nederlaag van het seizoen opgelopen in de 1e klasse F. De ploeg van Martin Drent moest in de topper tegen Hoogezand met 0-2 het hoofd buigen.

 

Vorige week verloor GOMOS nog toen het restant van de wedstrijd tegen Germanicus werd afgewerkt. Geen goede generale repetitie richting het duel met Hoogezand, dat voor vandaag tweede stond in de stand van de 1e klasse F. Desalniettemin gaven de twee ploegen elkaar in de eerste helft niet veel toe en werd er ook niet gescoord.

 

Pas in de tweede helft verloor GOMOS de controle over de wedstrijd en ondanks dat ze nog wel veel inzet toonden, bleek Hoogezand kwalitatief de betere ploeg. Heine Uuldriks opende laat in de tweede helft de score en Tom Kasto wist de eindstand op 0-2 te bepalen. "Hoogezand toonde meer kwaliteit en dan voel je dat een treffer in de lucht hangt, ik denk dat we terecht hebben verloren," liet trainer Drent na afloop weten.

 

In de stand van de 1e klasse F is Hoogezand na vandaag de nieuwe koploper met 16 punten uit 8 wedstrijden. WVV kwam niet in actie nadat de wedstrijd tegen SVBO werd afgelast. GOMOS zakt naar de vijfde plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. Roden blijft voorlopig achtste met 10 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week speelt Germanicus thuis tegen WVV, SVBO treft GOMOS, Roden ontvangt GRC Groningen en VKW mag op bezoek bij Jubbega. 

Verslag RTV Drenthe

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.