Vastgezet Bericht.
ONR is FC LEO de baas

Op een publiekloos sportpark Oranje wist ONR met een overtuigende 7-1 overwinning zegevieren.

Op een gure zaterdagmiddag in Roden traden beide ploegen aan. ONR had na enkele wisselvallige weken de koppen bij elkaar gestoken en ervoor gezorgd dat alle neuzen dezelfde kant op stonden. Dat dit door trainer Erik Kloosterman en assistent Robert Boiten goed was uitgevoerd bleek wel. Al na een zevental minuten stond een 2-0 score op het scorebord. Leon Schievels en Rik de Boer waren de gevierde mannen. ONR had er zin in vandaag en streed samen voor elke meter. Dit resulteerde dan ook in andermaal een goal. Wederom Leon Schievels wist het net te vinden en de doelman van LEO te passeren. Dat niet alles de goede kant van ONR op viel bleek wel in minuut 35. De goed keepende Duncan Kloosterman, die wederom Danny Blaauwwiekel stond verving, zag helaas een tegentreffer achter zich verdwijnen.

ONR rechtte de rug en kwam nog voor het rustsignaal met een doelpunt. Ook Rik de Boer verdubbelde zijn doelpuntentotaal en scoorde op briljante wijze met een volley de 4-1.

In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en liep ONR met hernieuwde energie het veld op.

Met een uitermate sterke start wist ONR de wedstrijd in het slot te gooien. Wederom Leon Schievels wist het net te vinden en voltooide zijn hattrick. Op aangeven van Rik de Boer verschalkte de sterke kopper Schievels met een kopbal de keeper en zorgde voor de 5-1.

Dat er schwung in de ploeg zat bleek wel op deze derde zaterdag van november. Na een stroeve periode in de tweede helft herpakte de oranjehemden zich. De laatste twintig minuten was het Buigholt time. Waar Jorn Buigolt twee pogingen net gered zag worden was oudere broer Sven ietwat succesvoller. De rechtsback bewees uitermate geschikt te zijn voor het aanvallende werk. Buigholt schoot de 6-1 binnen en had nog geen voldaan gevoel. Ook de 7-1 werd op het conto van Sven Buigholt bijgeschreven.

Met deze overtuigende overwinning nestelt ONR zich weer in de bovenste regionen van de vierde klasse C. Met drie punten achterstand op de koploper ziet ONR zich bovenin goed meedraaien. Echter dient wel gezegd te worden dat meerdere ploegen 1 of 2 wedstrijden minder gespeeld hebben.

Komende wedstrijd vindt plaats in Appingedam tegen de gelijknamige DVC Appingedam.