Sporten voor Speelgoed bij Fitnesscentrum Roden


 


RODEN - zelfs nu in deze bijzondere tijd alles anders lijkt te zijn, gaan de teamleden van Fitnesscentrum Roden alles op alles zetten om óók dit jaar weer de Sporten voor Speelgoed actie tot een succes te maken.


 


In het kort komt het er op neer dat speelgoed wordt geruild tegen fitness en groepslessen. De volledige opbrengst van de actie gaat naar Stichting Voedselbank Noordenveld. Deze stichting is in 2006 opgericht om mensen in financiële problemen en met een minimaal budget voor levensonderhoud te helpen met twee keer per maand een voedselpakket. Gezinnen die hier gebruik van maken hebben een minimaal budget om elkaar tijdens de feestdagen cadeautjes te kunnen geven. Met de actie Sporten voor Speelgoed worden ze daarbij een handje geholpen.


Iedereen die een speelgoeditem (compleet, in originele verpakking en zo goed als nieuw) naar Fitnesscentrum Roden brengt, krijgt daarvoor in ruil een voucher voor 1 week gratis sporten. Per persoon kunnen maximaal 3 vouchers verzameld en verzilverd worden voor maximaal 3 weken gratis sporten. En belangrijker: je hebt speelgoed ingezameld voor kinderen wiens ouders geen geld hebben om die cadeaus zelf te betalen en kan ze daarmee een onvergetelijke Sinterklaas of Kerst bezorgen.


 


Het ingeleverde speelgoed kan ingeleverd worden tot 26 november bij het fitnesscentrum aan de Kanaalstraat. Fitnesscentrum Roden zorgt er dan voor dat het ingezamelde speelgoed aan de Stichting Voedselbank Noordenveld wordt aangeleverd zodat er tijdig met de verdeling van het speelgoed kan worden begonnen en meer kinderen uit arme gezinnen worden verrast tijdens Sinterklaas of Kerst.