VERPLAATST: MEEDENKAVOND OVER NIEUWE BIBLIOTHEEK EN HUB RODEN
Nieuwe datum: donderdag 18 november 2021 van 18.30 – 20.00 uur


 


In verband met de coronamaatregelen kan de meedenkavond van vanavond (maandag 15 november) over de nieuwe bibliotheek en hub Roden niet doorgaan.


 


Vanavond zou van 19.30-21.00 in bibliotheek Roden een meedenkavond zijn over de verbouwingsplannen van de bieb. Wegens de coronamaatregelen kan dit niet doorgaan. Binnen de huidige maatregelen is er een nieuwe meedenkavond georganiseerd op donderdag 18 november van 18.30-20.00 uur op de jeugdafdeling van Bibliotheek Roden. Let op! Hierdoor is de jeugdafdeling die avond vanaf 18.00 uur gesloten voor bezoekers van de bibliotheek.


 


Tijdens de bijeenkomst hanteren we de volgende maatregelen:
  • Draag een mondkapje bij binnenkomst
  • Iedereen krijgt een vaste zit plek, als je zit mag het mondkapje af
  • De zitplaatsen zijn op 1,5 meter
  • De basisregels zijn van toepassing
  • Aanmelden is verplicht
  • Er kunnen maximaal 15 personen zich aanmelden.
 


Bij meer dan 15 aanmeldingen wordt gekeken naar een extra meedenksessie.


 


De meedenksessie:


Direct gelegen aan de pas verbouwde hub in Roden wordt de bibliotheek een ontmoetingsplek waar je kunt studeren, koffie kunt drinken, in stilte kunt lezen en even op de bus kunt wachten. Wie graag meedenkt over de nieuwe bibliotheek en hub is van harte welkom tijdens de meedenkavond. Deze vindt plaats van 18.30 uur tot 20.00 uur in de bibliotheek in Roden, Heerestraat 178. Graag uiterlijk woensdag 17 november aanmelden per mail: info@bibliotheekroden.nl of telefonisch: 088-012 82 45.


 


De verbouwing van de bibliotheek volgt op de ontwikkeling van de hub in het centrum van Roden. Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel. Je kunt er ook op een prettige manier even wachten, vanwege de extra voorzieningen die er zijn zoals wifi, een watertappunt, zitplaatsen en winkels op steenworp afstand. De hub zorgt voor een betere bereikbaarheid van het centrum van Roden.


Een ontmoetingsplek voor iedereen


De (nieuwe) bibliotheek en hub gaan goed samen. Het levert een knooppunt op van kennis, vervoer, horeca en ontspanning. Een plek voor reizigers, ondernemers, bibliotheekbezoekers, inwoners en voorbijgangers. Kortom, een ontmoetingsplek voor iedereen in het centrum van Roden én volop kansen. Wil je hier graag over meedenken? Geef je dan op voor de meedenkavond.