Kenniskaravaan Gezonde Leefstijl gaat van start met bijeenkomst over de kracht van voedingsstoffen


 


Op donderdagavond 2 december vindt de eerste bijeenkomst plaats van de Kenniskaravaan Gezonde Leefstijl. Leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut Ineke Haisma vertelt over de kracht van voedingsstoffen en het effect daarvan op je gezondheid. De avond vindt plaats bij Terra Oldekerk, Molenstraat 12 en begint om 20:00.


 


Ineke Haisma neemt je mee in de relatie van voeding op overgewicht, slaapkwaliteit, hormonale klachten, je weerstand en psychische problemen. De bijeenkomsten van de Kenniskaravaan zijn voor iedereen die aan de slag wil met gezondheid. Het is gratis toegankelijk en aanmelden kan via de website voedselakkoord.nu. De op dat moment geldende coronamaatregelen worden gehanteerd. Kan het fysiek niet doorgaan dan is het een digitale bijeenkomst.


 


De Kenniskaravaan is een initiatief van de werkgroep Voeding, Samen en Gezond van het Voedselakkoord Westerkwartier. Het is een reeks van zes lezingen met steeds verschillende onderwerpen. Met dit project wil de werkgroep bewoners van het Westerkwartier inspireren om structureel aan een gezonde leefstijl te werken. Daarvoor is onder meer nodig dat je weet wat goede voeding is, wat deze goede voeding met je doet, waar je goede voeding kunt kopen en hoe je er lekkere maaltijden mee kunt maken.