Hallo lieve mensen, 


Het is weer november dus dat betekend dat we weer gaan verzamelen voor de kerst / voedsel en speelgoedpakketten.


 


Zo als de afgelopen jaren is gebleken dat er schrijnend veel gezinnen zijn die net boven het minimum zitten en daardoor buiten de boot vallen met alle extraatjes. Dit jaar lijkt het nog meer dan andere jaren te zijn. Dus ook dit jaar gaan we weer voor een top jaar!


 


Het liefst natuurlijk nog weer meer dan vorig jaar, omdat te halen en zoveel mogelijk gezinnen, kinderen en alleenstaanden te kunnen helpen, vraag ik weer om jullie hulp.  Zo als altijd mag het bij mij Lin Franchi ....  thuis gebracht worden, omdat ik ben verhuisd en nu in Roden woon kunnen jullie ( die dat nog niet hebben) mijn adres via pb krijgen.


 


En weer bij Anita Konijnenberg-Aalders in Leek. Voor Zevenhuizen is dat Martje De Boer-van Der Wal u kunt haar ook een pb sturen om wat af te spreken!


 


Om het animo iets op te schroeven dit jaar komt er een extra ophaalronde elke week, welke dag dat gaat worden moeten we nog even bekijken, dus voor de mensen die Wel graag wat willen geven, maar niet in de gelegenheid zijn ( om wat voor reden dan ook)  doe een pbtje dan komt het allemaal goed.


 


Wat zien we graag? Alles wat langer houdbaar is dus het liefst houdbaar tot minimaal Januari … Pakken fris, pakken zuivel Alle zuivel is oke. Koek, snoep, alle soorten pasta’s … rijst, bami, sausjes, blikken droge of zakken soep, kruidenmixen ,  maar ook verzorging spullen, alles wat maar voor gewoon gebruik is,  is heel erg  welkom!


Ook vragen we voor de kinderen weer speelgoed wat nog netjes is, en vooral compleet, voor jongens, meisjes,  knuffels mogen mits ze schoon en niet te groot zijn spelletjes, knutselspullen, boekjes ect Als het maar heel, schoon en compleet is.


 


Voor de bevriende winkeliers, bedrijven, het zou FANTASTISCH  zijn als jullie ook dit jaar weer mee willen doen, cadeaubonnen of producten willen doneren. In ruil daarvoor natuurlijk de gehele periode reclame voor jullie ondernemingen en hele dankbare mensen!


 


Het aanmelden van gezinnen kan ook vanaf nu weer doormiddel van een appje / pbtje / mailtje ... we hoeven geen financiële gegevens te horen, graag naam en hoeveel personen het gaat voor de kinderen graag even leeftijd en j / m  vermelden!


 


Jullie kunnen weer bij mij terecht en bij Anita konijnenberg …. Het zou fijn zijn als we ook weer een verzamelpunt zouden hebben richting Marum / zuidhorn evt een extra punt nog in Leek / zevenhuizen. Het inleveren kan tot Dinsdag 30 November ….. mensen die Kerstpakken weer willen doneren kunnen dat nog later doen ….


 


We krijgen al leuke dingen binnen, het hoofddoel is wel de voedselpakketten ... Decoratie is niet meer nodig... Je hoeft ook geen shopper vol te geven, we zijn blij met elk pak fris, zak soep of iets anders kleins.... Heel erg bedankt aan de mensen die al wat gebracht hebben. We zijn begonnen met 6 pakketten en vorig jaar alleen al 21 voedselpakketten, daarnaast kinderpakketten en van winkelier en ondernemers ook leuke acties in de vorm van zakken oliebollen, tegoedbonnen of luxe productie.. Anita is een kei in lullen voor spullen


 


Alvast heel erg bedankt … we gaan ons best weer doen om nog meer blije gezichten te krijgen dit jaar!


Lieve groet,


Lin & Anita ❤ ❤


Weggeef en Ruilhoek omgeving 0594