-
Gemengd Koor Woudklank viert jubileum
13.Oct.2021

GEMENGD KOOR WOUDKLANK VIERT JUBILEUM

 

Woudklank is opgericht in oktober 1926. Dat is dus 95 jaar geleden en moest natuurlijk gevierd worden. Normaal gesproken zouden we dat doen met een concert, maar dat zit er dit keer even niet in. Sinds enkele weken zijn de leden weer iedere week samen voor de repetities. Na die lange lockdown was het echter te kort dag om dat voor te bereiden.

 

Daarom vierden we het dit keer met alleen de leden en de dirigent van het koor. We kwamen terecht bij de mooie zaak van Gerard Boersma: HIT IT. We dronken eerst koffie en daarna gingen we een uur lang aan de slag onder de bezielende leiding van Gerard. Via de "boem" en de "tak" kwamen we uit bij Queen en We will rock you. Later kwamen daar nog sinaasappels, appels en peren bij en begeleidden we met zijn allen meerdere populaire liedjes. Het uur drummen was veel te snel voorbij. Daarna was er voor iedereen nog een drankje en een hapje. Het was een gezellig samenzijn om dit bijzondere feit te vieren.

 

Woudklank is dit seizoen gestart met een nieuwe dirigent, Viola Land. Samen met haar zijn we inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor een kerstconcert. Dit concert presenteren we samen met Vocaal Ensemble Roden waar ze ook dirigente van is. Verder zal er voor het publiek ook de mogelijkheid zijn om af en toe met ons mee te zingen. Nadere berichten volgen nog.

 

Dit concert vindt plaats op zaterdagmiddag 18 december in “Op de Helte.”

Misschien vind je het ook leuk om samen met een groep enthousiaste mensen te zingen. Kom dan eens langs. We repeteren iedere donderdagavond in de RK kerk aan de Roderweg. Voor verdere inlichtingen kun je ook onze site bekijken www.woudklankroden.nl. Je bent van harte welkom om het eens te ervaren.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.