-
Gezamenlijke online platform voor ondernemersverenigingen en gemeente Noordenveld
12.Oct.2021

GEZAMENLIJK ONLINE PLATFORM VOOR ONDERNEMERSVERENIGINGEN EN GEMEENTE

 

Op 14 oktober 2021 ondertekenen de ondernemers op de bedrijventerreinen Roden en Peize verenigd in OCN/parkmanagement, ondernemerskring Veenhuizen, zakenkring Norg, zakenkring Roden en de gemeente Noordenveld een samenwerkingsovereenkomst voor een gezamenlijk online platform.

 

Het online platform heeft als doel alle kernen online met elkaar te verbinden. Nu is de informatie van de bezoeker van de gemeente Noordenveld per kern versnipperd. Een toerist staat misschien op de camping in Norg, gaat winkelen in Roden en bezoekt het Unesco dorp Veenhuizen. Alle informatie over de verschillende kernen is binnenkort te vinden op het platform.

 

Het digitale platform wordt deels gefinancierd vanuit een subsidieregeling van de provincie Drenthe. Henk Kosters: “We zijn erg blij met het adequate handelen van de provincie waardoor we met de ondernemers een start budget hebben om het digitale platform op te richten. Dit platform biedt namelijk veel kansen voor onze ondernemers én helpt onze bezoekers en inwoners om de informatie te vinden over wat er te doen is in onze gemeente.”

 

Ook de ondernemersverenigingen zijn tevreden: “Het is niet makkelijk om de verbinding te maken tussen de verschillende ondernemers en ondernemersverenigingen binnen de gemeente. Met dit platform ontstaat een unieke samenwerking, waar we trots op zijn.”

 

Het is de bedoeling dat de basis van het online platform in het eerste kwartaal van 2022 live gaat.          

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.