-
Vanaf 1 november 2021 is Liewes Roden een Bosch Car Service Autobedrijf
11.Oct.2021

Vanaf 1 november 2021 is Liewes Roden een Bosch Car Service Autobedrijf dat gespecialiseerd in het complete onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s en de verkoop van jonge Europese occasions.

 

Bosch Car Service bestaat al sinds 1921 en beschikt  over veel ervaring, kennis en expertise voor wat betreft onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Het is dan ook niet voor niks het grootste merkonafhankelijke werkplaatsnetwerk ter wereld.  Dit wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 15.000 bedrijven in 150 landen. In Nederland zijn meer dan 400 Bosch Car Service Autobedrijven aangesloten bij dit netwerk, dat samenwerkt met het merk Bosch. Bosch Car Service is dan ook niet voor niks koploper in de markt van onafhankelijke autobedrijven.

 
Liewes Roden Bosch Car Service

Service

Als Bosch Car Service Autobedrijf biedt Liewes Roden compleet onderhoud en reparatie. Niet alleen voor jouw privéauto maar ook voor bedrijfsauto’s, elektrische en hybride auto’s, lease-auto’s en zelfs trailers en aanhangers.  

 

Het is bij ons vanzelfsprekend dat je kunt beschikken over een leenauto zolang de auto bij ons in onderhoud is of wordt gerepareerd. Bij het maken van een afspraak kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een leenauto. Woon je dichtbij? Leen dan een van onze fietsen!

 

Het is bij een Bosch Car Service Autobedrijf heel normaal om de klant te informeren over onverwachte kosten bij een onderhoudsbeurt of wanneer een reparatie wat duurder uitvalt. Zodra wij denken dat de rekening hoger wordt dan in eerste instantie gedacht, nemen we altijd contact met je op voor overleg.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.