-
GOMOS wint ook bij Noordster in Oude Pekela
10.Oct.2021

Oude Pekela - De wedstrijd tussen Vv Noordster en VV Gomos begon wat later omdat scheidsrechter Schram autopech had. We zagen in het begin gelijk een aanvallend Gomos wat leuke kansen kreeg. Maar ook Noordster was aanvallend en duidelijk op zoek naar een treffer.

 

Het was echter Robert Elsinga die Gomos in de 10e minuut de 0-1 bracht. Tim Assman maakte in de 25e minuut dankbaar gebruik van zijn lengte en kopte uit een hoekschop de 0-2 binnen. Noordster was tussendoor zeker gevaarlijk maar kreeg de bal niet in het net. Gomos ging ondertussen gretig door en kon via Ivo Drenth in de 34e minuut na een mooie solo van Thomas Verra de 0-3 binnenschieten. Noordster bracht 2 wissels in om Gomos onder de duim te houden. Toch lukte het Gomos in de 45e minuut nog op 0-4 te komen, wederom uit een hoekschop, de keeper stompte de bal recht voor de voeten van Thomas Verra die dankbaar inschoot. Met 0-4 gingen beide teams de thee opzoeken.

 

In de 2e helft bracht Gomos debutant Ruben van der Meulen in, die Youri Visser verving. In de 62e minuut kreeg Noordster een penalty na een overtreding, Frank Davids bracht Noordster terug op 1-4, En iets later was daar ook het debuut in Gomos 1 voor Wouter de Vries, hij verving Ivo Drenth. Noordster bleef zoeken en vond in de 90e minuut nog de 2-4, Rik Wubs schoot de bal (na een voorzet en doorkopbal) langs Melvin Koning. En dat bleef ook de eindstand in een vooral eerste helft leuke wedstrijd, want na de 1-4 ging bij Gomos het vlammetje een beetje uit.

 

Maar Gomos neemt de 3 punten wel mooi mee naar Norg en staat met 9 punten uit 3 wedstrijden bovenaan.

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.