-
FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Peize!
3.Oct.2021
  • FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Peize!

    FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Peize om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Scoren als Strand Larsen.

    FC Groningen komt op woensdag 20 oktober naar vv Peize. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en vv Peize slaan de handen in één om tijdens de herfstvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van vv Peize als kinderen uit de regio.

    Door het organiseren van FC Groningen on Tour kan vv Peize een afdracht tegemoet zien van de Trots van het Noorden, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijden. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – RKC Waalwijk. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.
    Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.