Gomos begon de natte thuiswedstrijd tegen FVC gelijk aanvallend, we zagen een ander Gomos dan tegen VKW vorige week. Gomos kreeg in het begin van de 1e helft ook best wat kansen, Jannes Siegers maakte daaruit dan ook de openingstreffer, daarna volgden er nog wat kansen voor Gomos die helaas niet allemaal goed werden benut. Robert Elsinga maakte na een mooi opgezette aanval de 2-0. En met deze stand gingen beide teams dan ook de rust in. De 2e helft begon met een waar doelpuntenfestijn. Eerst was het Robert Elsinga die uit een penalty koeltjes de 3-0 inschoot en vlak daarna benutte Ivo Drenth een kans en maakte er gelijk 4-0 van. En ook na deze spelhervatting lag de bal snel weer in het net, nu moest echter Melvin Koning hem eruit halen , FVC kwam op 4-1. FVC kwam in de 2e helft nog wel een aantal keren gevaarlijk voor de goal van Koning maar de mannen uit Leeuwarden wisten het niet af te maken. Gomos ging wel door met goals maken, de 5-1 werd gemaakt door Tim Assman! En na wat gekluts tussen beide teams maakte Jannes Siegers daar dankbaar gebruik van en zijn afstandsschot belandde ook in het net (6-1)! En aan het einde van de reguliere speeltijd kon Robert Elsinga uit een strafschop nog de 7-1 op het scorebord laten verschijnen, maar helaas ging zijn doelpoging via de lat over. Gomos behield in de natte thuiswedstrijd de 3 punten.