-
Klaverblad Verzekeringen bedrijven klaverjastoernooi gemeente Noordenveld 2021
3.Oct.2021

Klaverblad Verzekeringen bedrijven klaverjastoernooi gemeente Noordenveld 2021

 

De bladeren vallen weer van de bomen en we hopen allemaal dat corona langzamerhand helemaal zal verdwijnen. In deze periode breekt er een nieuw seizoen aan voor de klaverjassers.

 

“Het is een echte sport die door velen gespeeld wordt”, aldus Jaap Verkerk in zijn periode als burgemeester van de gemeente Roden. “Het is een leuke, gezellige bezigheid en met een goede maat en een mooie kaart kun je aardig wat punten bij elkaar sprokkelen. Jullie kunnen alvast beginnen met warmdraaien.”

 

Op initiatief van Ton Krans zal op vrijdag 19 november, aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 24e editie van het klaverjastoernooi voor alle bedrijven en verenigingen in de gemeente Noordenveld worden gehouden.

 

De voorgaande 23 edities waren erg gezellig en we rekenen nu, na een pauzejaar door corona, ook weer op een volle zaal met sportieve en gezellige mensen.

Op onze website www.klaverjastoernooi.nl  kunt u meer informatie vinden.

U kunt uw aanmeldingen ook via e-mail verzenden naar Ton Krans, bereikbaar via het e-mail adres krans.a@ziggo.nl  of via telefoonnummer 06-43927130.

 

Als u ons uw e-mail adres laat weten, dan krijgt u per omgaande een inschrijfformulier toegezonden, u kunt zich ook inschrijven via de website.

 

Voor nieuwe bedrijven of verenigingen die willen inschrijven:

U kunt een team aanmelden, dit team dient uit acht personen te bestaan. Er mogen per bedrijf of vereniging meerdere teams deelnemen.

 

Het inleggeld bedraagt € 40,00 per team.

U kunt zich aanmelden tot zaterdag 13 november, maar neem voor die tijd even contact op als u nog niet eerder heeft meegedaan.

 

Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs.

De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Onder de Linden te Roden.

Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsors beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.