HUIDVERBETERING 


Deze vrouw kwam bij Huid Totaal met een extreem droge en gevoelige huid. De oorzaak was een jarenlang gebruik van foute producten die de huid helemaal hebben afgesloten. Daardoor is de huidbarrière helemaal verstoord geraakt en is de huid gevoelig geworden en extreem uitgedroogd. Zodoende was het belangrijk de huidbarrière langzaam weer op te gaan bouwen.


 


Door het toepassen van de juiste verzorgingsproducten kun je al na 6 weken een grote verbetering van de huid zien op de foto NA:


 


De huid ziet er weer gezonder en frisser uit. De huid rond de ogen is veel minder droog en de droogheidsbultjes zijn volledig verdwenen. De wangen zijn weer gladder en bevatten weer meer vocht. Deze klant heeft nog een lange weg te gaan voordat de huid helemaal is hersteld. Echter, zo'n fantastische huidverbetering in zo'n korte tijd is gewoonweg al geweldig.


 


KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING? BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK!


 


Huid Totaal


Praktijk voor huidverbetering voor HEM & HAAR


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


info@huidtotaal.com


www.huidtotaal.com


T 06-156 197 21