Op zondag 3 oktober organiseren TFC NOAD en WTC Roden de Velodroom ATB tocht ( voorheen Bike Life ATB tocht) vanaf het Ronostrand in Een. Inschrijving kan alleen on-line, tot en met zaterdag 2 oktober, zie hiervoor onze website ( tfcnoad.nl en/of wtcroden.nl).


TFC Noad en WTC Roden staan deze keer ook weer garant voor een nieuwe en uitdagende route. De te rijden afstanden zijn 25, 40 en 55 km. Starten kan tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Deelnemers kunnen zich van te voren inschrijven via de website van Fietssport.nl , dit kan tot en met zaterdag 2 oktober ( en dit geniet onze voorkeur).Op de zondag is het vanwege de recente  versoepelingen van de Corona maatregelen toch mogelijk om je bij het Ronostrand in te schrijven voor deelname, ( alleen met gepast contant geld, geen PIN) . Dichtbij de startplaats is een grote parkeerplaats met volop gratis parkeermogelijkheden , de route is volledig met bordjes en linten uitgezet en door de inzet van onze verkeersregelaars kan men veilig oversteken. Gedurende de tocht is er een rijdende EHBO post aanwezig, tevens is er een reparatiewagen op de route. Na afloop kan men de fietsen afspuiten , en er is een ruime douchegelegenheid. Adresgegevens: Camping Ronostrand, Amerika 16, 9342 TC Een.
De routes zijn mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Gemeente Noordenveld, Ruitercentrum het Fjordenpaard, Waterschap Noorderzijlvest, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Camping Ronostrand. En niet te vergeten alle vrijwilligers van de verenigingen.De tocht is door NTFU genomineerd met 1 ster.