In het kader van de ‘Première’ van Noordelijk Kunst Kader 2020, exposeren 6 leden van de NKK2020 t/m zondag 10 oktober in Kunstencentrum K38. “Het is een prachtige expositie met werk op hoog niveau” volgens de vele bezoekers die inmiddels deze expositie hebben bezocht.


 


Sikko Mulder gaat in zijn schilderijen naar een letterlijke diepte, ontstaan door oude en nieuwe lagen met elkaar te versmelten. Rineke Hollemans is vaak in de natuur te vinden om schetsen te maken voor haar werk, welke zij in haar atelier uitwerkt om er prachtige houtdrukken van te maken. Froukje Dijkstra is keramist en laat hier haar nieuwe, handmatig en organisch gevormde werk zien. Haar werk heeft een verweerd, en intrigerend, uiterlijk.


 


Verder is er werk te zien van Rita Siemons met sieraden, Emy Noya met schilderijen en Wilma Wassing met beelden. Elke dag is één van de kunstenaars aanwezig!


Zie ook www.noordelijkkunstkder2020.nl


 


Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl