Op stap met José


 


Bij DitisRoden hebben we een whtatsapp groep en daarin komen de opdrachten, wie tijd en zin heeft die gaat er heen. Zin is er altijd, tijd is er niet altijd. We kregen een uitnodiging om bij een afscheid te zijn van Henk Denkers die met pensioen gaat. (werkzaam bij Staatsbosbeheer)


 


Henk heeft ruim 20 jaar het gewone onderhoud gedaan op het terrein van de RAS-ijsbaan in Alteveer. Het terrein is in eigendom van Staatsbosbeheer. Elk jaar in november wordt het grote onderhoud gedaan om de baan winterklaar te maken.


 


Vandaag om 10.20 uur was er in het geheim voor Henk een afscheid georganiseerd. Ik mocht hier voor DitisRoden bij aanwezig zijn. Ik ging op de fiets naar de ijsbaan. Helaas stond ik bij de verkeerde ijsbaan in Roden zelf. Toen daar niemand bleek te zijn dacht ik; toch maar even mijn mail weer lezen. Het was de RAS-ijsbaan in Alteveer. (echt weer een José actie)


 


Gelukkig is dat maar iets verder dus snel weer op de fiets gesprongen en was ik precies op tijd voor de foto's!!! Er was een toespraak van Martijn Bakker (teamleider van Staatsbosbeheer) en onder het genot van koffie met appelgebak en andere versnaperingen was het een feestelijk afscheid.
Tekst/foto's José Reijinga