Omdat mijn klanten door heel Nederland zitten verstuur ik regelmatig pakketjes met producten. Dit lukte tot nu toe aardig goed.


 


Tot gisteren:


Afgelopen maandag verstuurde ik weer een pakketje en deze is gisteren ZONDER inhoud gearriveerd bij mijn klant! Op de foto’s is duidelijk te zien dat het pakketje met geweld is geopend, de inhoud gestolen is en daarna weer slordig is dichtgeplakt met een andere type tape. Dit was heel vervelend voor mij en mijn klant. Vanochtend heb ik de klantenservice gebeld en ik bespaar je de desillusionerende details.


 


De essentie van dit gesprek was:  1. Er wordt voor mij een klacht ingediend maar daar hoef ik niet teveel van te verwachten!!

  2. Omdat ik voor STANDAARD verzending heb gekozen neem ik als klant alle risico’s!

  3.  


Dus, wees je bewust van het feit:


Als je €7,25 betaalt voor een STANDAARD pakket ben je NIET beschermd tegen criminele werknemers van POST.NL die tijdens het transport jouw pakket-inhoud stelen!!!! Laat dit a.u.b. binnen komen! Je hebt dan gewoon pech en recht op NIETS!


 


Ze gaan ook geen aangifte doen bij de politie…nee…dat moet jezelf doen!


 


Ik persoonlijk vind dit schandalig! Denk ook maar niet dat je een vergoeding kunt verwachten of zelfs een excuus…Nee, echt NIET!


Shame on you POST.NL


Dit is de schaduwkant van monopolisten!


 


Huid Totaal

Praktijk voor huidverbetering voor HEM & HAAR

Claudia Esser

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'

Boterbloem 21

9302 BE Roden

 

info@huidtotaal.com

www.huidtotaal.com

T 06-156 197 21