Helaas moet Lentink Sports Racing bekendmaken dat zij niet zullen afreizen naar de IDM seizoensfinale op de Hockenheimring. Wegens omstandigheden binnen het team zullen Jeroen Hilster en Colin Velthuizen komend weekend niet in actie komen.


 


Lentink Sports Racing is bezig aan zijn laatste seizoen als raceteam. Dit jaar kwam het team met Jeroen Hilster en Colin Velthuizen uit in de IDM Supersport 600 klasse. Beide rijders wisten top-tien klasseringen te scoren maar er waren, door onder andere diverse blessures, ook uitdagende weekenden. Op dit moment staat Jeroen op een vijftiende plaats in de tussenstand en Colin op een zeventiende plaats. Ook racete het team in de Dutch Supersport waarin Jeroen een zege wist te pakken en beide rijders op het podium stonden. Afgelopen weken waren er een aantal tegenvallers waardoor er uiteindelijk de beslissing is genomen om niet van start te gaan tijdens de IDM seizoensfinale in Hockenheim.
 
Teammanager Tristan Lentink: “Dit zijn natuurlijk niet de berichten die je naar buiten wilt brengen. We hadden heel graag op een mooie manier het IDM seizoen willen afsluiten. Door een aantal omstandigheden binnen het team heb ik uiteindelijk besloten dat we niet naar Hockenheim afreizen. Een vervelende beslissing waar ik ontzettend van baal maar het is zo zoals het is.”

Foto credit: Damon Teerink - Racing Passion Photography