Verwacht je een kindje, dan wil je natuurlijk graag een fijne en liefdevolle start. Kraamzorg De Drie Provinciën kan daar een belangrijk steentje aan bijdragen. Bij ons kan je rekenen op professionaliteit, ervaring, enthousiasme, kwaliteit en stabiliteit.


 


Kraamzorg De Drie Provinciën werkt met tien kraamverzorgenden, waaronder één leer-werkplek voor een kraamverzorgende in opleiding, omdat de organisatie het belangrijk vindt dat er goede kraamverzorgenden worden opgeleid. Om alles in goede banen te leiden, zijn er nog drie medewerkers actief op kantoor. Een relatief klein team dus, maar daar kiezen we bewust voor. Hierdoor voelen we ons allemaal betrokken bij alle aspecten van de organisatie. We hebben veel contact met elkaar en kennen elkaar goed. De lijntjes zijn kort en dat zal ook de zwangere zelf zo ervaren. Zo komt één van de kraamverzorgende voor de 28ste week van de zwangerschap van een eerste kindje persoonlijk langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden alle wensen over bevalling en kraamtijd nauwkeurig doorgesproken. Begint de bevalling, dan is Kraamzorg De Drie Provinciën 24/7 telefonisch bereikbaar. De cliënt krijgt dan direct contact met de kraamverzorgende zelf. Daarnaast hebben wij als doelstelling om voor elk gezin in de kraamperiode een en dezelfde kraamverzorgende te plaatsen Als zwangere ben je geheel vrij om te kiezen van welke kraamzorgorganisatie je gebruik wil maken. Wij willen blijven staan voor dat belangrijke stukje kleinschaligheid en een persoonlijke benadering.


 


Wil je meer over ons weten, neem dan eens een kijkje op onze website www.kraamzorgdedrieprovincien.nl of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 06-824 05 738.