Afgelopen zaterdag stond de bekerwedstrijd tussen VV NEC Delfzijl 1 en VV GOMOS 1 op het programma. Op een prachtige zaterdagmiddag in Delfzijl begonnen beide teams aan hun bekerwedstrijd.

In het begin van de wedstrijd zagen we een goede start van gomos, echter na verloop van tijd werd NEC Delfzijl sterker. Melvin Koning heeft dankzij een paar mooi reddingen de schade in de eerste helft klein weten te houden. Uit een hoekschop kwam NEC Delfzijl uiteindelijk op de 1-0 en daarmee ging men de rust in. In de 2e helft zagen we een sterk begin van NEC Delfzijl, Gomos kreeg nog een paar leuke kansen (kopbal Tim Assman, net over) Een afstandsschot van Edwin Rozenveld belande helaas ook niet in het net! Maar Gomos kwam niet echt meer aan goed voetbal toe. Uiteindelijk had Gomos teveel kansen nodig en voetbalde het op een bepaald moment vooral tegen zichzelf. Uiteindelijk liep NEC Delfzijl in de 2e helft wederom verder uit na een hoekschop en werd daarmee de eindstand op 2-0 gezet.

Conclusie: het spel van Gomos is op dit moment nog niet op het juiste niveau.