In een uiteindelijk chaotisch einde van de wedstrijd werd in de 89e minuut 1-1 gemaakt, waardoor de oranjehemden met een punt huiswaarts keerden.

Tegen BSVV werd op een enkele wijziging afgetrapt met de bekende namen. Alleen Leon Schievels was wegens ziekte afwezig in de basis. Dat ONR een heuse talentenfabriek is, bleek vandaag wel. De 16-jarige Janco de Boer en 15-jarige Ronald Sule Dima maakten hun debuut bij de selectie!

Voorafgaand aan de wedstrijd werd al verwacht dat BSVV veelal de lange bal zou hanteren. Dit werd gedurende de wedstrijd ook wel duidelijk. ONR had af en toe moeite met dit wapenfeit van BSVV maar wist zich na een paar keer goed hierop in te stellen.

ONR had het aan zichzelf te danken dat het niet op voorsprong kwam. Met een paar te slappe schoten en enkele slordigheden in de passing maakte ONR het zichzelf dan ook onnodig moeilijk.

Uiteindelijk was het BSVV, uiteraard uit een lange bal, dat op voorsprong kwam.
Voor rust werd ONR nog een enkele keer gevaarlijk, maar wist niet te scoren.

In de rust werd Dirk Rozema vervangen door Marco de Vries en werden de nodige kritische woorden naar elkaar uitgesproken. De tweede helft bracht meer pit met zich mee, al was dit niet alleen maar de goede strijd die werd geleverd. De scheidsrechter liet de tweede helft langzamerhand uitlopen op een chaotische wedstrijd. Overigens hadden beide ploegen onderling geen last hiervan en was het over het algemeen een sportieve wedstrijd.

Al in de eerste minuut na rust kreeg ONR een goede mogelijkheid die Joseph Duku helaas niet wist te benutten. Vele kansen volgden en BSVV was vooral aan het verdedigen. Uit de counter waren de gasten af en toe wel nog gevaarlijk.

Na een uur spelen was het dan zover. Ronald Sule Dima en Janco de Boer maakten beiden hun debuut in ONR 1!

ONR begon meer vooruit te voetballen en ging meer de diepte zoeken. Helaas viel de gelijkmaker nog niet. Janco de Boer pakte na een ietwat hoog been zijn eerste gele kaart en hierop volgde trouw zijn trainer Sjoerd Hoek met geel vanwege commentaar hierop. Zowel de beide de Boertjes en beide Dima's waren zeer aanwezig in de slotfase. De scheidsrechter was iets minder in vorm en floot ietwat warrig. Sjoerd Hoek werd gewisseld voor Bram Gootjes. Echter liet de scheidsrechter tijdens de wissel doorspelen en kwam de bal bij Hoek, die een overtreding maakte en hiervoor zijn 2e gele kaart pakte.

Gelukkig voor ONR werd de verdiende gelijkmaker uiteindelijk wel gemaakt. Het was Ronald Sule Dima die een penalty wist uit te lokken, dit was een koud kunstje van Rik de Boer.

ONR zal, zoals de coach van BSVV het zo mooi wist te zeggen, 'bij zichzelf te raden gaan'. Door het missen van de kansen doet ONR zichzelf te kort.

Volgende week start voor ONR de competitie tegen SIOS. Goed weekend!