Mijn naam is Fleur en ik ben bijna 20 jaar. Ik houd ontzettend van dieren en het omgaan met kleine kinderen. Helaas loop ik behoorlijk vast in het leven door verschillende diagnoses en mentale problemen.


 


Zo ben ik gediagnosticeerd met emotieregulatie problematiek, autisme spectrum-stoornis, ernstige depressie met chronische suicidaliteit, Anorexia Nervosa, laag zelfbeeld, HSP en een gegeneraliseerde angststoornis.


 


Mijn dagen bestaan voornamelijk uit strijd en dagen overleven in plaats van leven. Ik lijd psychisch heel erg en de dagen zijn voor mij zwaar om door te komen. Niks lijkt meer te kunnen helpen. Hulpverlening weet het nu ook niet meer wat mij nog zou kunnen helpen. Ik ben al vroeg in mijn leven mijn levenslust kwijtgeraakt en ik denk er elke dag aan om mijn leven te beëindigen.


 


Totdat mensen uit mijn omgeving op het idee kwamen van een hulphond, toen kreeg ik weer een beetje hoop voor de toekomst. Ik hoop dat de de hulphond mij kan helpen het dagelijks leven wat door te komen en mijn klachten wat te kunnen verminderen door een maatje die constant bij je is en overal mee naar toe mag. Ik ga op dit moment van crisis naar crisis en van kliniek in en uit en het is ondragelijk en het maakt mij moedeloos. Ik hoop dat ik dit traject zo snel mogelijk in kan zodat ik wat hoop krijg om te blijven leven, een lichtpuntje, een doel om voor het leven te kiezen, wat voor mij nu niet mogelijk is. Ik hoop op verlichting en dat mijn leven weer wat dragelijker gaat worden met een hulphond aan mijn zij. Ik wil weer kunnen kiezen voor het leven


 


Daarom ga ik geld inzamelen voor een hulphond, die mij hopelijk kan helpen naar een betere en hoopvolle toekomst. Een toekomst die ik zie zitten en met beide handen weer wil aangrijpen. Iemand die mij steun kan bieden, kan helpen omgaan met mijn diagnoses en mogelijkheden en de dagen hopelijk weer wat dragelijker maken.


 


Helaas zijn deze trajecten erg duur en kan ik dit niet zelf betalen. Daarom wil ik u vragen een kleine donatie te doen om mij een stukje verder op weg te helpen. Elke euro helpt enorm


 


Zou u mij willen helpen naar een betere toekomst met steun van een lieve viervoeter? Alle kleine beetjes zullen mij heel veel verder helpen.


 


Alvast heel erg bedankt!


Fleur van Opbergen


 


HIER KUNT U DONEREN https://www.gofundme.com/f/rbgdsu-help-fleur-naar-een-hulphond/donate