Huiskamervrijwilligers gezocht! (Interzorg De Hullen in Roden)


Voor onze huiskamers in Interzorg De Hullen zoeken we meerdere vrijwilligers. In de huiskamers komen ongeveer tien cliënten bijeen om hun dag door te brengen.


We zoeken vrijwilligers die een dagdeel in de week willen ondersteunen. Even gezellig samen koffiedrinken, een spelletje doen, een stukje wandelen of simpelweg een luisterend oor bieden. De cliënten genieten van deze extra aandacht!


Voor zowel de ochtend, middag als avond zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Wanneer mogen we jou voor een paar uur per week inzetten? De cliënten kijken in ieder geval al uit naar je komst!


 


Maatje gezocht! (Interzorg De Hoprank & De Hullen in Peize en Roden)


Er is bij cliënten steeds meer behoefte aan 1-op-1 contacten. Cliënten zoeken een ‘maatje’ waar ze bijvoorbeeld mee op stap kunnen, of gewoon gezellig mee kunnen praten. Een vriendschappelijk contact. Iemand om gezellig mee te wandelen, fietsen, een terras bezoeken of gewoon het doen van een boodschapje in de stad. Vrijwillige maatjes kunnen dat bieden en het vergroot tevens het welzijn van de cliënt. Ben jij één of twee uur per week beschikbaar? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


 


Huiskamerondersteuning Daan Hoeksemaflat (Interzorg De Hoprank, locatie Roden)


In de Daan Hoeksemaflat wonen tijdelijk 12 cliënten van Interzorg De Hoprank. Voor zowel de ochtend (9.00 – 12.30 uur) als de middag (15.00 – 17.00 uur) zoeken we vrijwilligers die willen ondersteunen in de huiskamer.


Naast het bieden van een luisterend oor en een praatje, ondersteun je bij het verstrekken van de koffie/thee en lunch. Er is ruimte om gezamenlijk een spelletje te doen, of samen met een cliënt een rondje te lopen. Je inzet wordt door onze cliënten erg gewaardeerd. Ben jij een dagdeel beschikbaar? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


 


Vrijwilligers voor bij de activiteiten (Interzorg De Hoprank in Peize)


Elke werkdag komen cliënten van Interzorg De Hoprank `s middags bij elkaar om een activiteit te doen. Samen knutselen, wandelen, spelletjes spelen of een bingo.


We zoeken vrijwilligers die tijdens deze activiteiten de cliënten en medewerkers willen ondersteunen. Ben je één dag per week beschikbaar tussen 14.00 en 16.00 uur? We verwelkomen je graag!


 


Vrijwilliger bij de dagbesteding (Interzorg De Hoprank in Peize)


Bij de dagbesteding De Stiel in Peize zoeken we een vrijwilliger die op de 'even weken' op donderdag wil komen ondersteunen. We hebben een vaste groep cliënten die de dag bij ons doorbrengt. Gezamenlijk maken we er een leuke dag van. Je ondersteunt bij het koffie/thee schenken, krant lezen, een praatje maken en bijvoorbeeld een spelletje spelen. Je bouwt een band op met de cliënten en het team. Je aanwezigheid wordt erg gewaardeerd. De werktijden zijn van 9.15 tot 15.45 uur.


 


Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures of benieuwd naar andere mogelijkheden? 


Neem gerust contact op met Janine Dijkema, coördinator vrijwilligers, via j.dijkemahavinga@interzorg.nl of 06 51 91 09 34.


Meer informatie is ook te vinden op: www.interzorg.nl/vrijwilligerswerk 

 

Vrijwilligerswerk


Naast de 1400 medewerkers die het dagelijkse werk op zich nemen, zijn meer dan 1000 vrijwilligers actief binnen Interzorg. Zij zijn letterlijk onmisbaar in het leven van onze cliënten! Zij zijn het die zorgen voor die extra momenten van aandacht: even zitten voor een praatje bij een kop koffie, helpen de post door te nemen of samen een wandeling maken door het bos. De vrijwilligers geven daarmee ruimte en tijd aan de mantelzorgers en medewerkers. Maar vooral ook wordt door hun inzet de wereld van de mensen aan wie wij zorg verlenen een stuk ruimer én kleurrijker.


www.interzorg.nl