Wij willen vandaag duidelijk maken dat we niet mee willen doen aan de QR controle in de horeca per 25 september. Wij hebben daarom besloten dat we niemand willen uitsluiten bij de deur.

 

 We hebben een verschrikkelijke rot periode achter de rug en likken na een fantastische zomer nog steeds onze wonden. Met het stopzetten van de steun, het blijven verlengen van een specifiek opgelegde sluitingstijd en het uitrollen van een QR controle systeem gaat de overheid een stap te ver.Het kan niet zo zijn dat heel het land van het slot gaat en wij een bepaalde groep moeten overtuigen van het nemen van een vaccin. Dat is niet aan ons.

 

 Bij ons blijft iedereen welkom. Ook na 25 september. De QR controle voor de horeca moet van tafel. Wij vinden de voorgestelde maatregelen buitenproportioneel en geloven niet dat handhaving en politie achter dit besluit staan.

 

 

Beloon ondernemers die een stap nemen in herinrichting, innovatie en frisse lucht. Hou op met van ons een politieagent te maken. Wij trekken hier de lijn.