Doelpuntrijk bekerduel Veenhuizen tegen Fit Boys.

Een prachtige eerste helft in Beilen bracht een 0-4 op het scorebord bij rust. De blauw hemden van trainer Hendrik Timmer stonden goed. Ze waren geconcentreerd, werkten hard en speelden ook nog eens leuk attractief voetbal. Doelpunten van Bram Schmidt, Jesse Hilverda, Sjoert Giezen en Coen Schmidt.

Na rust een heel andere wedstrijd. Waar Fit Boys de eerste helft helemaal niets te zeggen had, werden ze mede door een te gemakzuchtig Veenhuizen weer iets in de wedstrijd gebracht.

Voor de neutrale toeschouwers prachtig om te zien, want beide ploegen scoorden na rust nog drie maal. Doordat De geel/groenen iets feller speelden kregen ze ook wat meer kansen. De beloning was dus de drie goals. Mede door wat persoonlijke foutjes bij de Noordenvelders. Tegen het eind van de wedstrijd lag het aan beide kanten helemaal open. Dit gaf Coen Schmidt de gelegenheid om nog drie maal te scoren.

Veenhuizen legde in de tweede bekerwedstrijd zoals gezegd een zeer goede eerste helft op de mat. Het niveau in de tweede helft zakte een heel stuk.

Maar toch kunnen de Veenhuisters met een goed gevoel toewerken naar de laatste bekerwedstrijd in de poule fase volgende week.

FC Assen zal dan in Veenhuizen om 14.30 uur de tegenstander zijn.