-
Liewes Roden neemt Autobedrijf H. van Bergen over.
10.Sep.2021

Per 1 november 2021 neemt Liewes Roden de activiteiten over van Autobedrijf H. van Bergen aan de Kanaalstraat te Roden. De activiteiten van Autobedrijf H. van Bergen zullen worden verplaatst naar de Ceintuurbaan Noord 133 in Roden waar Liewes Roden verder gaat als Bosch Car service dealer met als specialiteit het onderhoud van alle merken en het verkopen van jonge Europese occasions en nieuwe auto’s.

Sinds enige tijd zijn wij in gesprek met Henk van Bergen, die een waardige opvolger zocht voor zijn klanten en werknemers. In Liewes Roden vond Henk van Bergen de juiste partij en we zijn dankbaar dat hij ons dit vertrouwen geeft. De medewerkers van Autobedrijf H. van Bergen zijn onderdeel van de overname. Henk van Bergen zelf zal stoppen met werken en genieten van zijn welverdiende pensioen. “Onze werkplaats gaan wij uitbreiden met werkplekken en daarbij zijn wij uitgerust met de modernste apparatuur om alle werkzaamheden te kunnen verrichten.

 

Als Opel dealer (welke onderdeel is van de Stellantis groep) hebben wij te horen gekregen dat zij hun netwerk gaan herzien medio 2023 en verder gaan met schaalvergroting. Deze schaalvergroting past niet in de visie van Liewes Roden en de overname van Autobedrijf H. van Bergen kwam op het juiste moment.  Liewes Roden gaat verder als grote universeel met een aanbod van jonge gebruikte auto’s van de populaire merken en het onderhoud van alle merken. Ook gaat Liewes Roden het CarSelexy label voeren. CarSelexy is een aanbod van jonge Europese occasions, niet ouder dan 24 maanden en maximaal 30.000 km gereden. Hiermee verbreden wij ons aanbod en gaan wij naast jonge Opel modellen ook andere leuke merken aanbieden.

 

Het onderhoud gaan we aanbieden via het toonaangevende Bosch Car Service systeem, waarbij we elk merk kunnen onderhouden en repareren. Hierbij kan de klant ook kiezen voor het Liewes Service Plan, waarbij je het onderhoud gemakkelijk per maand kan betalen. Wij zullen er alles aan doen om de zeer gewaardeerde klanten en werknemers zich thuis te laten voelen in ons familiebedrijf met dezelfde service en werkwijze die onze huidige klanten en werknemers ook krijgen en verwachten van ons”.  Aldus Hendrik en Laurens Liewes, welke onlangs de aandelen hebben overgenomen van hun vader Wim Liewes.

 

Met deze aanpassing, samen met onze nieuwe huisstijl, gaat Liewes Roden de toekomst in met vol vertrouwen. Een mooi aanbod van jonge gebruikte auto’s en topaanbieder van service en onderhoud.

 

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 050-5016842 of stuur uw vraag via onze Contactpagina Contactpagina

Met vriendelijke groet,

 

Hendrik en Laurens Liewes            

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.