-
Mountainbike cursus Start2Bike van Tfc Noad
10.Sep.2021
Om goed voorbereid het mountainbike seizoen in te gaan, worden er door de NTFU ism met fietsclubs uit de regio speciale cursussen ( Start2Bike) voor beginners gegeven om de basistechnieken van het mountainbiken te leren. TFC NOAD houdt deze cursussen al een aantal jaren met succes, en ook dit najaar worden er in  4 weekenden een training gegeven. Voor de komende trainingen zijn nog ca. 18  plaatsen vrij , schrijf je in en ga je gaat deze herfst goed voorbereid door TFC NOAD het ATB seizoen in!. Op zondag 26 september 2021 is de officiële aftrap van de Start2Bike mountainbike editie, bij de startlocatie de Zwerfsteen in Roderesch. Vanuit daar gaan we 4 leerzame maar vooral gezellige trainingen tegemoet ( 10/10, 17/10 en 24/10).  De on-line inschrijvingen is  geopend we zien je inschrijvingen met veel belangstelling tegemoed ( bezoek hiervoor even onze website, www.tfcnoad.nl). Je hoeft geen lid te zijn van TFC NOAD, aan deze cursus kan iedere ATB liefhebber meedoen. Bij voldoende deelname zal er een dames en heren groep worden samengesteld.

 

Wat je kan verwachten van Start2Bike:

Tijdens elke training heb je 3 uur de tijd om twee onderdelen van je basistechniek te verbeteren. Dat betekend dat je na 4 trainingen 8 basistechnieken kan toepassen. De trainingen zien er als volgt uit.

 

 

Training  Mountainbiken  
1 Remmen en schakelen  
2 Bochten en groep rijden  
3 Obstakels en balans  
4 Klimmen en dalen

 

Deelname aan Start2Bike kost €37,50, je krijgt hiervoor:

-  4 mountainbike- of racefietstrainingen van maximaal 3 uur;

-  deskundige training door ervaren mountainbike-instructeurs;

-  de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen);

-  digitale nieuwsbrief met tips & tricks.

 

Ben jij 15 jaar of ouder? Dan mag je deelnemen. Twijfel je of Start2Bike iets voor jou is? Neem dan contact met TFC NOAD via de website ( www.tfcnoad.nl) op. We helpen je graag op weg. 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.