-
Rustpunt voor recreanten in Steenbergen uitgebreid met melktap
9.Sep.2021

Rustpunt voor recreanten in Steenbergen uitgebreid met melktap

 

Op zaterdag 11 september om 14.00 uur opent wethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Noordenveld een melktap bij de familie Broertjes aan de Markeweg 17 in Steenbergen. Op het terrein van de familie Broertjes is al een mooi overdekt rustpunt te vinden waar wandelaars en fietsers kunnen genieten van een kopje koffie en thee en een bezoek kunnen brengen aan een klein winkeltje. Dit rustpunt is in samenwerking met bedrijven uit Steenbergen gerealiseerd en wordt nu dus uitgebreid met een melktap.

 

De familie Broertjes woont sinds half mei in Steenbergen. Hun wens was een melkveebedrijf te runnen en daarnaast iets te doen in de toeristisch-recreatieve sector. Het bedrijf ligt aan het landelijk fietsknooppuntennetwerk en leent zich hier dan ook uitstekend voor. Door een rustpunt te bieden voor fietsers en wandelaars en hen te kunnen voorzien van koffie, thee en verse melk van de boerderij heeft de familie deze wens waar kunnen maken. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toeristische en recreatieve sector in Steenbergen.

 

Iedereen is van harte welkom om zaterdag 11 september om 14.00 uur bij de opening aanwezig te zijn en de heerlijke verse melk zelf te komen proeven. Wilt u een flesje melk kopen? Dat kan natuurlijk, maar alleen met contant geld.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.