-
Hoe denken inwoners van Noordenveld over duurzaamheid?
7.Sep.2021

Hoe denken inwoners van Noordenveld over duurzaamheid?

 

De gemeente Noordenveld is benieuwd naar uw mening over duurzaamheid. Hiervoor is een online enquête opgesteld. Noordenveld wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Momenteel werkt de gemeente aan een programma dat huidige projecten en acties bundelt én doelen stelt voor de toekomst. De resultaten van de online enquête worden gebruikt bij de uitvoering ervan.

 

Hoe maken we Noordenveld toekomstgericht en duurzaam?

Gemeente Noordenveld is benieuwd naar uw mening en ideeën over duurzaamheid. Hoe ziet u de rol van de gemeente? En  hoe ziet u uw eigen rol? Welke thema’s binnen duurzaamheid vindt u bijvoorbeeld wel of niet belangrijk?  Er is een online enquête gemaakt voor inwoners van Noordenveld. Het invullen ervan kan anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. U vult de enquête in via www.noordenveld.nl/duurzaam .

 

Kirsten Ipema, wethouder duurzaamheid: “Ik ben erg benieuwd wat onze inwoners ons meegeven, hoe zij de verschillende thema’s binnen duurzaamheid terugzien. We horen graag wat zij belangrijk vinden! Dit gebruiken we bij de uitvoering van het programma duurzaam Noordenveld. Dit programma is gemaakt met de adviesraad duurzaamheid, ondernemers, gemeente, de gemeenteraad en maatschappelijke organisaties. Het bundelt wat we al doen en stelt doelen voor de toekomst.”

 

Een toekomstbestendig Noordenveld

Noordenveld wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Dit betekent dat de gemeente dan niet meer bijdraagt aan klimaatverandering. Het is nu nog niet duidelijk hoe de wereld er dan uit ziet. Wel weten we dat de nu al bekende klimaatvraagstukken groot en ingewikkeld zijn. Het is belangrijk dat er nu stappen gezet worden. En dat kan alleen sámen met inwoners en ondernemers van Noordenveld.

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.