-
Clubkampioenschappen mixed foursomes 5 september 2021
5.Sep.2021

Op zondag 5 september werden bij Golfclub Holthuizen de clubkampioenschappen mixed foursomes gespeeld. Hierbij spelen koppels van een man en een vrouw samen. Ze slaan om en om dezelfde bal en het koppel dat met de minste slagen na 18 holes binnenkomt wint het kampioenschap.

 

Het bleek, ondanks de prima weersomstandigheden, nogal moeilijk voor velen om een score van minder dan 100 slagen neer te zetten. Uiteindelijk slaagden hier slechts 5 koppels in. En zoals altijd was er weer een koppel dat met kop en schouders boven de rest uitstak. Annemarie van Dijken en Sjon Troudes hadden maar 84 slagen nodig voor 18 holes. Zij werden beloond met bloemen en een horeca-bon. Ook de netto prijs (73 slagen!) was voor dit duo. De tweede prijs was voor Annemarie Smith en Ron Brink met 90 slagen.

 

Na het golfen was het goed toeven op het terras bij het clubhuis (hoewel sommigen wel even binnen naar de Grand Prix gingen kijken). Er waren heerlijke hapjes, waarvoor dank aan de horeca, en natuurlijk de nodige drankjes. De wedstrijdleiding reikte de prijzen uit en wees de aanwezigen op de par 3 kampioenschappen op 2 oktober a.s. Maar eerst zijn er op 11 september nog de halve en hele finales van de Match Play kampioenschappen. En daarnaast zijn er natuurlijk nog heel wat gezelligheidswedstrijden. Kortom, er valt nog genoeg te genieten op de mooie golfbaan van Golfclub Holthuizen in Roden. 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.