NOORDENVELD ZOEKT GEZINNEN VOOR JUNIOR ENERGIECOACHWelke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in huis? Dit zijn een paar van de vragen die aan bod komen in het spel Junior Energiecoach.
Gezinnen ontdekken met dit spel samen waar ze energie kunnen besparen in huis. Gemeente Noordenveld zoekt 50 gezinnen die willen meedoen! Deelname is gratis.


 


TV-held Varkentje Rund is Junior Energiecoach
Met leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties ontdekken gezinnen met het spel waar ze energie kunnen besparen in huis. Vijf weken lang gaat TV-held Varkentje Rund als Junior Energiecoach met de gezinnen op ontdekkingsreis. Op ‘lampenjacht en stekkerexpeditie’. Elke week is er een nieuw filmpje met nieuwe challenges. In slechts 15 tot 30 minuten per week worden kinderen zo echte Junior Energiecoaches, net als Varkentje Rund zelf. Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar.


“We stoken niet voor de gemeente”


In heel Nederland deden al meer dan 2.000 gezinnen enthousiast mee met Junior Energiecoach. “Erg leuk en spannend wat er elke week weer op de site staat. Ongelooflijk hoeveel lampen en apparaten met stekkers we hebben. We vervingen een oude koelkast. En deuren gaan nu dicht. We stoken niet voor de gemeente zeggen we dan!” aldus de familie Pluimers.


 


Gratis meedoen
In de gemeente Noordenveld kunnen 50 gezinnen meedoen. Deelname is gratis. Inschrijven kan tot en met 3 oktober. Gezinnen kunnen zich aanmelden op www.juniorenergiecoach.nl. Daar is ook meer informatie over het spel te vinden. Het spel start op 8 oktober.


 


 


Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Stuur dan een mail naar communicatie@noordenveld.nl of neem contact met mij op.