Wij zijn ontzettend blij dat we de winterkinderkleding –en speelgoedbeurs dit najaar door kunnen laten gaan! Uiteraard hebben we de nodige aanpassingen en maatregelen genomen om de beurs door te kunnen laten gaan met inachtneming van de Coronavoorschriften. We hopen je als inbrenger en/of bezoeker te verwelkomen.  Hieronder lichten wij toe welke maatregelen wij hebben getroffen.


 


De beurs zal worden gehouden op zaterdag 9 oktober  van 11.00- 14.30 uur  in het Dorpshuis Peize, aan de Esweg 2.


Er wordt gewerkt met een tijdslot. Iedere bezoeker dient zich vanaf 24 september aan te melden via www.kledingbeurspeize.nl en een bezoektijd aan te klikken. Hier laat je je naam, e-mailadres  en telefoonnummer achter. De tijd om te shoppen is 40 minuten. Weet je nog niet of je kunt komen shoppen of op welk tijdstip, dan bieden we 13:45-14:30 van de beurs een vrije inloop aan. Er kunnen een maximum aantal mensen toegelaten worden, dus vol = vol.


Voor onze andere Corona maatregelen verwijzen we je naar onze website www.kledingbeurspeize.nl


 


Vanaf 24 september tot en met donderdag 7 oktober kunnen belangstellende verkopers een nummer aanvragen via www.kledingbeurspeize.nl . Op onze website vindt u meer informatie over het inbrengen van dat wat u wilt verkopen, de opbrengst voor u en andere spelregels. Er is niet alleen kleding te koop maar ook speelgoed en andere accessoires, zoals kinderwagens, fiets-stoeltjes, buitenspeelgoed en ander speelmateriaal.