Aangenaam! Ik ben Jaap Rozema, eigenaar van First Impression Workwear. Met ruim 15 jaar ervaring in de kledingbranche, weet ik dat persoonlijk advies het verschil kan maken. Kleding moet letterlijk en figuurlijk passen. Op die manier laat je als persoon maar ook als bedrijf een onuitwisbare indruk achter! 


 


Het geeft me voldoening om de optimale outfit samen te stellen. Representatieve bedrijfskleding vormt in mijn ogen het visitekaartje van een bedrijf. Want zelfverzekerde medewerkers stralen trots en vertrouwen uit. Comfort speelt daarbij ook een belangrijke rol. De uitdaging om werkkleding aan alle eisen te laten voldoen ga ik elke keer graag weer aan!


 


 


First Impression Workwear ziet werkkleding als hét visitekaartje van jouw bedrijf. Het oog van klanten en voorbijgangers valt nu eenmaal eerst op het plaatje. Voor een perfecte eerste indruk is de persoonlijke aandacht nodig, die wij als klein bedrijf kunnen geven. Tegelijkertijd zijn de mogelijkheden bij ons talrijk en schalen we op waar nodig!


 


Ons advies is persoonlijk. Geen bedrijf is gelijk en daarom willen we samen met onze klanten uitvinden wat het beste past. Daarvoor komen we graag langs!


 


We beschikken over een eigen drukkerij, waarmee we de hoogste kwaliteit garanderen. Ook kunnen we daardoor last-minute voor je aan de slag.


 


Dankzij een grote eigen voorraad en korte lijnen met leveranciers kunnen we snel leveren. In Noord-Nederland brengen we de bestelling zelf langs!


 


Video 


Okster 47
9302 CE Roden
+31(0)6 1942 1305