RODEN - De verbouwing van de JUMBO in Roden aan de Heerestraat trekt veel bekijks. Iedereen is wel nieuwsgierig hoe het gaat worden. De supermarkt gaat van 1200 vierkante meter naar bijna 1800 meter.


 


De nieuwe Jumbo gaat weer de allermodernste in zijn soort worden en voorzien van nog meer betaalgemak en de nieuwste trends op supermarktgebied.


Heel vaak heeft Jansema en zijn medewerkers moeten horen dat De bevolking van Roden en naburige dorpen in de gemeente Noordenveld graag bij Jumbo winkelen, maar dat het hen vaak te krap en te nauw is. En dat werd helaas vorig jaar in de Corona tijd nog duidelijker, daar hier nu de vergrootglas op gelegd wordt. "Helaas is dat de realiteit", aldus Jan Jansema.


 


"Dit in combinatie met onze succesvolle producten uit de (Drentsche) streek en mooie, ambachtelijke producten om het eigen karakter zoveel mogelijk in stand te houden. We willen dan ook de gezellige, lokaal betrokken supermarkt blijven met sfeer, beleving en proeverijen. Daar waar we altijd om bekend waren."


 


Foto's© Sabine Becht Fotografie


 


Lees ook Hoe gaat het nu met Jan Jansema van Jumbo Roden