Oldstars Walking Football trapt af


 


NOORDENVELD – De Kick-off voor Oldstars Walking Football begint bij voetbalvereniging ONR aan de Hullenweg in Roden op dinsdag 7 september om 10.00 uur. Onder professionele begeleiding, verzorgt aan de hand van het Athletic Skills Model, is Walking Football gericht op deelnemers van 55+. Bij de Oldstars bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen waarbij onder andere gewerkt wordt aan coördinatie en motoriek. Niet alleen staan sportieve voetbal prestaties op de voorgrond. Ook ontmoeting en sociaal contact zijn onderdeel van het programma. De allereerste keer is er bij aanvang uitleg over het programma Oldstars.


 


Niet alleen kan er voor 55+ gevoetbald worden op de velden van ONR. Ook in Peize, vanaf 5 oktober, Nieuw Roden vanaf 2 november, vv Roden vanaf 7 december, GOMOS Norg vanaf 1 februari 2022 en in Veenhuizen vanaf 1 maart 2022. Dit telkens op de dinsdagen vanaf 10.00 uur. Belangstellenden kunnen kiezen voor een periode of een specifieke voetbalvereniging. Daarnaast is het ook mogelijk om aan alle voetbalmomenten mee te doen.


 


Marten Vogt is sportcoach in dienst bij Welzijn in Noordenveld en betrokken bij de organisatie. ‘Old Stars Walking Football is een programma om fit en scherp te blijven en tevens ben je sociaal actief. Deelname is op alle velden en het gehele jaar door gratis. Dat is mogelijk door een goede samenwerking met de verenigingen en diverse sponsoren.’ Aanmeldingen en vragen kunnen gaan via Welzijn in Noordenveld 050 317 6500 of stuur een mail naar service@stwin.nl.