De expositie  ‘Vooruitblik', zal vanaf 7 augustus t/m 12 september 2021 te bezichtigen zijn in de galerie van ons Kunstencentrum.


Deze expositie van de Teken en Schildergroep Roden, laat vele werken in diverse technieken zien. En de titel zegt het al, wij willen vooruit blikken, en genieten van de mooie dingen om ons heen. Er zal ook veel kleur en fleur te zien zijn.


Twintig TSR leden laten hun werk zien. Zij schilderen in diverse groepen en worden door professionele kunstenaars begeleid. Iedere groep heeft zo zijn eigen manier van werken. Het kan groeps gewijs, maar ook individueel. Dat geeft een grote diversiteit.


 


De deelnemende kunstenaars zijn:


Adauctha Reintjes, Alberdientje, Anneke Hoes, Annie Dijk, Conny van Diepenbeek, Ellen Dieterman, Femmie Schulting,  Jannie Prins, Joke van der Vegt , Liesbeth van den Berg, Lutty Posthumus, Mieke van Kapel, Nel de Groot, Otto Cats, Paul van Nierop, Sietske Bakker, Sjoekie van der Meer, Tineke Bijl, Titia Verspiek en Wijke van den Berg.


 


Ook de twee jeugd-groepen van de Jeugd TSR exposeren in K38. De expositie ‘Kunst in kleur' is van 10 juli t/m 15 september te bewonderen op de bovenverdieping van het Kunstencentrum. De Jeugd TSR bestaat uit twee groepen, die op de woensdag- en vrijdagmiddag les krijgen van kunstdocent Judith Oosterhuis.


 


Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis. 


 


www.kunstencentrumk38.nl  en  www.tekenenschildergroeproden.nl