VEENHUIZEN – Altijd al een leuke portrettekening van u zelf of van een familielid gehad willen hebben? Dat kan werkelijkheid worden op zaterdag 27 juli van 12.00 tot 17.00 uur in Zunneschien. Dan namelijk komt portrettekenaar Kees de Kwaatsteniet naar Veenhuizen. Vanwege corona is van tevoren opgeven aan te raden. Er wordt gewerkt met een wachtlijst.


 


Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is tot en september dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De inbreng en expositie is geopend, wel zijn er maatregelen genomen om te voldoen aan 1,5 meter afstandsregeling.


 


De expositie in de komende maand juli is een dubbelexpositie en wel van Frits en Cobie Morrenhof. Frits is gespecialiseerd in technische onderwerpen, waarbij vooral zijn interesse uitgaat naar stoomtreinen. Het fotovakgebied van Cobie is divers, van natuur tot architectuur.


 


Informatie en opgave portrettenen bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl. Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.