-
Avontuurlijke Verhalen Westerkwartier: Lekker strunen met de kiender.
21.Jul.2021

“Mama, papa? Wat gaan we nu doen?” Je hebt het antwoord snel gevonden op jouw mobiel met de gratis kaart ‘Avontuurlijke Verhalen Westerkwartier’ van de gemeente Westerkwartier. Van lekker spelen op een natuurlijke speelplaats tot aan een interessant bezoek aan een museum, je vindt het allemaal op deze kaart.

 

Hoe werkt het precies? Het enige dat je hoeft te doen is de app  Spacetime Layers te downloaden en de QR-code te scannen of te zoeken naar de kaart ‘Avontuurlijke Verhalen Westerkwartier’ in de app. Open de app Spacetime Layers en deel jouw locatie. Dan zie je wat er in de buurt allemaal te doen is. Klik op een punt op de kaart en ontdek wat deze activiteit inhoudt.

 

De gemeente Westerkwartier heeft vorig jaar een recreatiekaart (wandel-, en fietskaart) uitgebracht. Alle huishoudens in de gemeente hebben deze kaart ontvangen. Met deze kaart wil de gemeente je uitdagen eropuit te gaan en de omgeving te ontdekken. De kaart is goed ontvangen. Het was dan ook een logische stap van de kaart ook een digitale versie te maken. Hiervoor wordt de bestaande app Spacetime Layers gebruikt. In de toekomst voegt de gemeente verschillende kaarten op deze app toe. De kinderkaart ‘Avontuurlijke Verhalen Westerkwartier’ bijt de spits af. Nu de zomervakantie is begonnen kun je met deze kaart samen met de kinderen op ontdekkingstocht door de gemeente. Heb je nog een leuke toevoeging voor de kinderkaart? Stuur dan een mail naar info@westerkwartier.nl. Veel plezier in het Westerkwartier!

 

Foto boven: Wethouder Toerisme Elly Pastoor en twee kinderen op een trekpont op het water.

Foto onder: Wethouder Toerisme Elly Pastoor en twee kinderen op een houten loopbrug

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.