-
Wegens grote belangstelling start NovaStrada in september Mindfulness Training op woensdagmiddag
19.Jul.2021

Wegens grote belangstelling voor Mindfulness, start er in september ook een
Mindfulness Training bij NovaStrada op de woensdagmiddag. Middenin de drukke (werk)week een moment van rust, reflectie en bezinning. Even een heerlijk moment voor jezelf!

 

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode gebaseerd op Oosterse wijsheden en Westerse psychologie. Het helpt je beter om te gaan met o.a. piekeren,
perfectionisme, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen, angst, overbelast gevoel en burn-out.
Hoe zou het zijn om meer rust in je hoofd te hebben en meer mee te kunnen bewegen op de golven van het leven? Minder piekeren en meer leven in het hier en nu? Genieten van wat er is en simpelweg gelukkiger zijn?

Met de Mindfulness Intense Training kies je voor een extra uitgebreide training, waarbij je stap voor stap leert om meer mindful te zijn. Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen effectieve MBCT en MBSR methodes en wordt verrijkt met waardevolle, aanvullende technieken. 

Na de training voel je je relaxter, kun je beter relativeren, beter ontspannen en ervaar je meer rust in je hoofd. En als er minder aandacht en energie gaat naar piekeren, hou je energie over voor belangrijkere en leukere dingen!
Wil je ook graag meedoen of benieuwd naar de inhoud? Kijk dan op
www.bewustinbalansroden.com/mindfulness  en geef je snel op!

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.