-
Op 9 oktober barst het weer los in Roden met LES4
18.Jul.2021

Op 9 oktober barst het weer los in Roden. LES4 gaat vooralsnog door met inachtneming van de dan geldende regels. Daarnaast krijgt LES4 er een hoop nieuwe regels bij en misschien begint LES4 zelfs wel eerder dan 9 oktober. Sterker nog, misschien beperkt LES4 zich niet alleen tot Roden. Een gekkenhuis, dat belooft het zeker weer te worden. Chaos en drukte. Met een hapje en een drankje. Met een rekensom en met nog veel meer. De organisatie wil nog niets verklappen verder maar het schijnt dat er zelfs Aziatische elementen in het programma zitten.

 

Aanmelden kan nog steeds maar wees wél snel, stuur een mailtje naar les-roden@mail.com of stuur een proivé berichtje naar de Facebookpagina van LES4. De organisatie is druk doende om de deelnemerslijsten te updaten. Voorlopige regels zijn: * Teams van maximaal 6 personen * Een locatie in Roden of in de directe omgeving * De hele avond een fiets beschikbaar * Een teamcaptain * Een gezonde dosis humor en vooral heel veel zin. 

 


Oh ja, op 16 oktober is er de uitslagavond, in zalencentrum De Pompstee. Met een DJ en met een groot scherm en met een eindspel en met wederom een hapje en een drankje. Wees er snel bij, geef je team vandaag of morgen nog op! De laatste datuim om je team in te schrijven nadert met rasse schreden.

Oh ja, de geit is gemolken!

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.