-
VV Roden JO10-1 behaalt knappe 5e plaats op Nederlands Kampioenschap!
14.Jul.2021
VV Roden JO10-1 behaalt knappe 5e plaats op Nederlands Kampioenschap!
Zaterdag 3 juli kwamen de 32 beste teams, na kwalificaties in hun eigen regio, naar Holten (Ov.), om te strijden voor de schaal en wie zich mag kronen tot het beste team van Nederland in de leeftijd JO10.
Zo ook de ‘black-and white is dynamite’ boys van VV Roden JO10-1. Met eindelijk weer eens toeschouwers, was er grote support van ouders meegereisd uit Roden.
In een geweldige ambiance op het sportpark van de VV Holten.

Er werd gestreden in 8 poules van 4 teams. In een poule met Hoofddorp, Bavel en Den Hoorn plaatsten de boys zich knap voor de finaleronde. Met wedstrijden tegen MOC’17 Bergen op Zoom, nogmaals Hoofddorp en Fortuna Wormerveer werden de laatste twee wedstrijden met passie, strijd, goed voetbal en fantastische goals ook winnend afgesloten. Met 3 keer winst, 1 keer gelijk en 2 keer verlies, werd de ploeg knap 5e op dit NK en mocht het vol trots en onder luid gejuich de schaal omhoog houden tijdens de prijsuitreiking. Een geweldige knappe prestatie van dit team van de VV Roden.

Het team van de VV Roden bestaat uit: Wessel de Vries, Jamie Snip, Bendjamin de Vries, Thijmen Kooistra, Xavi ten Broeke, Aaron Kalk, Finn Veenstra, Mees Renkema, Jens Ouwinga en trotse coach Maurice Kooistra
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.