‘Kunst met een Kwinkslag’ expositie in K38 is tot en met 1 augustus te bezoeken.


Eveline van Duyl is één van de kunstenaars die deze zomer exposeert in Kunstencentrum K38, met een aantal verschillende beelden. Eveline van Duyl is beeldhouwer en fotograaf.


Zij maakt contrastrijke sculpturen geïnspireerd door filosofen uit het verleden, en het heden. De tragiek en persoonlijkheid worden voelbaar en versterkt door de keuze van het materiaal, het gebruik van kleur en het formaat.


Evelien maakt grote beelden van allerlei materiaal zoals textiel, metaal, gips, hout en soms van verschillende voorwerpen. Haar kunst heeft iets relativerends, iets om over na te denken, een diepere laag. Het echte leven verschuilt zich voor ons, is in zichzelf gekeerd. Haar kunstwerken waren o.a. te zien in ‘Beelden aan Zee’ in Scheveningen, en ‘Het Depot’ in Wageningen.


Wil je meer weten over dit geweldige werk van Evelien, op zaterdagmiddag 17 juli zal zij zelf ook  aanwezig zijn in onze galerie. Kom gerust langs!


 


Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl en www.culturelekringroden.nl