BREAKING‼ Zomeragenda👇

Met de vakanties in aantocht introduceren wij onze #zomeragenda! Elk weekend nog meer gezelligheid bij Hotel Onder de Linden van 5 juli tot en met 5 september aanstaande🙌 .

Elke vrijdag is het #cocktailfriday. We zetten ieder weekend één van onze cocktails in de spotlight. Op vrijdag 9 juli starten we met de Pink Gin! Bestel deze Pink Gin cocktail met aantrekkelijke korting. We gaan het 🌤 naar het kloppend ❤ van Roden brengen.

Elke zaterdag op #sushisaterday kun je bij ons genieten van de overheerlijke sushi van Aziatisch Restaurant Merry Gold tussen 17.00 en 20.00 uur. Een unieke samenwerking! Hoe werkt het? Je reserveert uiterlijk op de vrijdag ervoor je tafel en je sushi box(en). Hou onze social media in de gaten voor meer informatie.

En elke zondag staat er een vakantieland(en) centraal! We starten zondag 11 juli uiteraard met #europa in het kader van de #EKfinale op #themesunday. Tussen 16.00 en 20.00 uur is er live muziek met voice senior kandidaat Ronald Nihot. Blijf daarna gerust hangen voor de Grande Finale tussen Engeland – Italië die start om 21.00 uur.

Samen maken we er een prachtig mooie zomer van met veel gezelligheid en roering. En we hebben veel leuks voor je in petto.., onder andere een summer party met barbecue en DJ Bert. Of laat je karikatuur maken bij ons op het terras door een specialist die onder andere in Parijs heeft getekend.

Het volledige programma komt morgen online op onze socials en vind je terug op onze vernieuwde website die zeer binnenkort #live gaat 🤗.

Je bent van ❤e welkom om samen met ons vakantie in eigen land te vieren.