Kies voor duurzame bedrijfskleding bij MW Bedrijfskleding 


 


Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook bij bedrijfskleding. De textielindustrie veroorzaakt elk jaar 240 miljoen kilo textielafval. Zonde! MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie. Waarin we producten en grondstoffen niet weggooien, maar hergebruiken. Door recycling kunnen we verspilling van kostbare energie, werk en grondstoffen zoveel mogelijk voorkomen. 


Merken die staan voor duurzaamheid 


Wij werken graag met merken die ook oog voor duurzaamheid hebben. Cottover, Clique, Craft, Studio Anneloes @Work en Le Nouveau Chef zijn hier voorbeelden van. 
  • Alles van Cottover is gemaakt van 100% fairtrade gecertificeerde biologische katoen en met de keurmerken GOTS, OEKO-TEX en Nordic Ecolabel. 
  • Le Nouveau Chef wil er alles aan doen om de natuurlijke bronnen zo weinig mogelijk te belasten en produceert daarom uitsluitend in Europa en gebruikt alleen stoffen van Europese fabrikanten. 
  • Studio Anneloes probeert hun klanten bewust te maken van de ‘footprint’ die de productie- en vooral ook de gebruiksfase achterlaten. Het bedrijf doet er alles aan om dit proces constant te verduurzamen.
  • Ook hebben Clique en Craft een nieuwe collectie uitgebracht die volledig gericht is op duurzaamheid. De artikelen van Clique zijn gemaakt van biologisch katoen of zijn Spun dyed. De Unify lijn van Craft is gemaakt van 100% gerecycled polyester en combineert zo een duurzame aanpak met een atletische uitstraling.

 


Laat je duurzame bedrijfskleding bedrukken of borduren bij MW Bedrijfskleding


Wil je het kledingstuk ook bedrukken of borduren? Dankzij onze professionele borduur-en drukatelier doen wij alle bewerkingen in eigen huis. Ben je geïnteresseerd in meer informatie, bezoek dan onze showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.


 Koop jouw duurzame bedrijfskleding bij MW Bedrijfskleding 


Ben jij nieuwsgierig naar wat MW Bedrijfskleding allemaal te bieden heeft op het gebied van duurzame bedrijfskleding en promotionele kleding? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij jou op locatie. 


 


Kapteynlaan 5, 9351 VG, LEEK
Open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur


0594 518 738


mwbedrijfskleding.nl