-
Echtpaar Klopping - Oostland 60 jaar getrouwd!
9.Jun.2021
Door de versoepelingen mag onze burgemeester Klaas Smid ook weer mensen persoonlijk feliciteren en een mooi boeket brengen bij huwelijksjubilea. Vandaag bezocht hij echtpaar Klöpping aan de Lijsterbesstraat in Roden. "Het brengt toch weer een beetje sjeu in het leven", aldus de burgemeester.

Johan en Anje Klöpping zijn hun gezamenlijke leven begonnen in Hoogezand-Sappemeer en wel aan de Middenstraat. In 1968 is de heer ds huizes gaan werken bij Mans Kliero (als ik het goed schrijf) in Roden en zijn ze verhuisd naar de Ceintuurbaan Noord 63. Later werd Johan Bedrijfsleider bij Wilpstra te Grootegast. Anje heeft als naaister gewerkt bij Datema in Roden.

Tot vorig jaar heeft Johan vrijwilligerswerk gedaan voor de Woonborg. Ook is hij meer dan 20 jaar vrijwilliger bij de ijsbaan in Nieuw-Roden.
Nu wonen ze al enkele jaren met veel plezier aan de Lijsterbesstraat.

Hun gezamenlijk hobby is fietsen en met de caravan op pad. Tot ze bijna 80 waren zijn ze met hun caravan door Europa getrokken. Johan fietst nog bijna elke dag gemiddeld 60 km.

Ze kregen 2 kinderen, een zoon Jan en een dochter Anita. En inmiddels zijn ze opa en oma van 3 kleindochters en 1 kleinzoon.

Van harte gefeliciteerd!

Foto Coby van Zanten
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.