Eindelijk een beetje adem kunnen halen, zo voelen de versoepelingen sinds 28 april een beetje. Terrassen gedeeltelijk open en weer shoppen zonder afspraak. Hoe was deze coronatijd voor Manon van Cards&zo?

Hoe gaat het met je?
Eigenlijk gaat het hartstikke goed! We worden blij van alle klanten die we weer zien! We hebben natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen tijd, er staan volop nieuwe collecties, de webshop is online, nieuwe samenwerkingen opgestart en we hebben heel wat kilometers gemaakt om de bestellingen thuis af te leveren🚚. Ook best leuk! Eens bij de klant thuis ipv bij ons in de zaak. 

Voorstelrondje
Ik ben Manon van der Heide van Card&zo. Die winkel die net wat meer biedt dan dat ene kaartje. Al eens binnen geweest? Dan weet je dat we een breed scala hebben aan cadeautjes, decoratie, thuisgeuren of een leuk knuffeltje voor de geboorte van de kleine spruit! 

Hoe was de coronatijd voor jou?
Corona, het heeft ons veel doen inzien. Hoeveel we elkaar nodig hebben. Die ene knuffel van je grootouders, dat kopje koffie bij de buren, de high-five van je vrienden. We hebben veel acties gedaan voor de ouderen onder ons, wij hebben de kaarten betaald en de klant de postzegel. Hoe leuk is dat diverse verzorgingstehuizen vol met kaarten slingers. We hebben er een positieve draai aan gegeven, heel belangrijk nu. Zo rijden we ook nog steeds rond om bestellingen thuis te brengen bij klanten, iemand die liever niet de deur uit wil of als het niet gaat ivm quarantaine. Dan zie je ons weer even voorrijden. 

28 april, shoppen zonder afspraak, wat was jouw reactie?
De beperking voor het winkelen is eraf, geen reserveringen meer in 1 woord: Heeerlijk ! 
Het voelt weer goed. 

Aan wie mogen we de vraag doorgeven?
De vraag mag je doorstellen naar Wouter Jager, Primera Roden.

Liefs, 

Manon - Card&zo 

Coby van Zanten©️