Op maandag 24 mei (2e pinksterdag) organiseert Volksvermaken Tolbert een auto-oriëntatie tocht, u ontvangt de route na opgave via info@volksvermakentolbert.nl uiterlijk op zondag 23 mei. U kunt de route op 24 mei in eigen tijd en tempo rijden. Na afloop mailt u de antwoorden uiterlijk voor 20.00 uur weer terug naar info@volksvermakentolbert.nl  en misschien bent u de winnaar en wint u een leuke prijs. De deelname is gratis.


 


De route brengt u langs mooie plekjes en over onbekende wegen door het mooie Noord Nederland. Vanwege corona gaat nu het contact online en zijn er geen posten die door Volksvermaken worden bemand. U kunt natuurlijk zelf de route zo aankleden zoals u zelf wilt, de factor tijd speelt hier geen rol. Het gaat ons erom dat u een mooie route en een leuke dag hebt met uw medepassagiers.


Ook zijn we weer bezig met de voorbereiding van een online pubquiz voor zowel de kinderen (smiddags) als voor de volwassenen (start om 21.00 uur). Zodra de datum hiervan bekend is leest u dit op onze website (www.volksvermakentolbert.nl) en op facebook. De deelname is gratis.